La Policia Local deté un veí i sanciona un grup de persones per saltar-se l’ordre de confinament

Aquest dimecres 25 de març, a les 23.30 hores, la Policia Local de Constantí va procedir a la detenció d’un veí de la població per un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat. Aquesta detenció es va produir quan la patrulla de servei va observar un grup de persones que estaven infringint la normativa de confinament decretat per l’estat  d’alarma. En el moment de la identificació de les persones allà presents, una d’elles va insultar i amenaçar als agents de la Policia Local desobeint greument les indicacions dels agents en relació al compliment obligatori de les mesures de confinament.

Paral·lelament, la resta de persones que es trobaven presents van ser sancionades administrativament per saltar-se l’ordre de confinament. Des de l’inici de l’estat d’alarma, la Policia Local ha realitzat nombroses identificacions i advertiments en relació a les restriccions de mobilitat i s’han aixecat  diverses actes sancionadores a veïns per no justificar la seva presència al carrer.

Així mateix s’estan fent, de manera insistent, reiterades comunicacions verbals per megafonia demanant a la ciutadania que s’estigui a casa, recordant que aquesta és l’única manera per tal d’evitar la propagació del virus.