Èlia Canales (Club de Tir amb Arc Constantí): “M’havia mentalitzat molt per classificar-me per als Jocs Olímpics aquest any, però abans de tot hi ha la salut”

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí,Èlia Canales, ja es troba a casa després de tornar de la concentració de la selecció espanyola a Antalya (Turquia). Aquesta setmana, i davant la situació d’alarma provocada pel coronavirus, la Federació Espanyola de Tir amb Arc decidia d’urgència posar el punt i final a la concentració que els components de la selecció estaven realitzant a terres turques per a preparar els propers campionats internacionals classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, el gran objectiu de l’esportista constantinenca per aquesta temporada.

Una vegada s’ha fet oficial l’ajornament dels Jocs fins al 2021, Èlia Canales ha explicat a Constantí Ràdio que aquesta cancel·lació li deixa un regust agredolç, perquè afrontava amb molt il·lusió el repte de la classificació per al Jocs i s’havia mentalitzat perquè aquest fos el seu gran objectiu d’aquest any, i a més, ha afegit “teníem i tenim un gran equip”. La jove arquera ha afirmat que ara podrà centrar-se en els seus estudis i en preparar la selectivitat, també encara sense data definitiva.

Èlia Canales afronta amb incertesa el futur esportiu a curt termini, a l’espera de com quedarà el calendari de les competicions internacionals en que havia de participar aquests pròxims mesos. La vigent campiona d’Espanya absoluta en sala també ha volgut fer una crida a que tothom es quedi a casa, i ha afirmat que combatre el coronavirus és una lluita de tots.

Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí.