L’Ajuntament de Constantí rep un lot de mascaretes per a treballadors municipals

L’Ajuntament de Constantí ha rebut aquest dimecres un lot de mascaretes a través de la Subdelegació del Govern a Tarragona. Aquest matí s’ha fet el lliurament d’aquesta dotació de mascaretes que estaven en dipòsit per a situacions d’emergència a la província. Es tracta d’un material imprescindible per fer front al coronavirus i evitar nous contagis.

Aquestes unitats aniran destinades als col·lectius que per les seves funcions es troben exposats diàriament, com són la Brigada Municipal, la Policia Local, treballadors del CAP i també tots els voluntaris i voluntàries que s’han inscrit a la Borsa de Voluntariat.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha volgut agrair també la tasca que estan fent als grups de dones i veïns del municipi que estan elaborant mascaretes.