El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) es manté actiu durant la situació d’alarma pel coronavirus

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Tarragonès segueix operatiu, malgrat han quedat tancades les instal·lacions per evitar l’augment del nombre de contagis pel COVID-19. L’estat de confinament derivat de la situació d’emergència sanitària pel COVID-19 provoca un impacte clar en les dones en situació de violències masclistes i dels seus fills i filles, especialment aquelles que pateixen situacions de risc.

Qualsevol dona que necessiti posar-se en contacte amb el SIAD ho pot continuar fent de forma telefònica, trucant al 977 24 45 00 o 977 24 45 06. També pot fer-ho a través del correu electrònic siad@tarragones.cat o atencioprimaria@tarragones.cat. Us recordem també la línia d’atenció contra la violència masclista de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, el 900 900 120, actiu les 24 hores, i també el 016 (telèfon d’Atenció a la Víctima de Violència de Gènere del Govern d’Espanya).

El SIAD atendrà telefònicament i, si s’escau, també citarà les dones que ho necessitin de forma presencial.

Així mateix, tant els Mossos d’Esquadra com la Policia Local segueixen al servei de qualsevol persona que ho necessiti. Es pot contactar amb el cos municipal a través del 977 524 001