El Col·legi d’Infermeria de Tarragona recull material sanitari de negocis que han tancat

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha començat una campanya de recollida, principalment, a empreses i professionals que per tancament o baixa productivitat tenen excedents i/o estocs de material sanitari en els seus magatzems i vulguin cedir-lo als centres assistencials de tota la província de Tarragona on es té cura de col·lectius especialment vulnerables.

La campanya vol recollir els productes que són d’utilitat, mascaretes, guants, gels desinfectants, bates, peücs… que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d’estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. Qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal·lacions.

Per fer entrega de material es pot contactar al telèfon 977 239 519 o escriure a codita@codita.org.