40 nous positius eleven a un centenar els casos confirmats de coronavirus a la demarcació de Tarragona

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres 40 nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona, amb la qual cosa la xifra de confirmats se situa en 99. En concret, s’han confirmat 34 nous casos de coronavirus a la Regió Sanitària Camp de Tarragona, on l’acumulat s’enfila als 77. En aquesta regió hi ha 42 persones hospitalitzades, set de les quals mantenen ingrés a l’UCI.

A la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’han confirmat sis casos nous i la xifra s’eleva fins als 22 casos acumulats. D’aquests, hi ha nou persones hospitalitzades –quatre a l’UCI. Fins ara a la demarcació s’han confirmat dues morts amb SARS-CoV-2, una dona de 88 anys al Pius Hospital de Valls i un home de 75 al Verge de la Cinta de Tortosa.