Segona mort per coronavirus i disset nous positius a la demarcació de Tarragona, que ja en té 59

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous la segona víctima mortal i 17 nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 59. En concret, la víctima mortal correspon a un dels dos casos nous confirmats a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Actualment hi ha sis persones hospitalitzades a Tortosa, quatre de les quals a l’UCI.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’han confirmat 15 nous casos de coronavirus SARS-CoV-2 i hi ha 22 persones hospitalitzades, sis de les quals mantenen ingrés a l’UCI. Segons Salut, es manté un únic cas confirmat al Sociosanitari Francolí de Tarragona. Fins ara s’han confirmat 43 positius al Camp de Tarragona i 16 a les Terres de l’Ebre.