L’Ajuntament de Constantí ajorna el pagament de tributs i suspèn els rebuts de la llar d’infants, pavelló i escola de música

Davant la situació de pandèmia ocasionada pel Covid-19, i en el marc de l’estat de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Constantí i Base-Gestió d’Ingressos han pres la decisió d’ajornar: el cobrament de procediments de recaptació voluntària, recaptació executiva; els fraccionaments, ajornaments i pagaments personalitzats; i la inspecció i el procediment sancionador mentre duri l’estat d’alarma.  A la vegada, es bonificaran les taxes de parades del mercadet municipal i d’ocupació de via pública per terrasses d’establiments de restauració pel temps que duri l’estat d’alerta decretat.

Així mateix, l’Ajuntament de Constantí no emetrà els rebuts derivats de l’ús del Pavelló Poliesportiu, la Llar d’Infants municipal i l’Escola de Música mentre no es restableixi el servei i es compensaran els corresponents al mes de març. Óscar Sánchez és l’alcalde de Constantí.

Per qualsevol dubte el telèfon d’atenció a la ciutadania de Base és el  977 253 400