La Asociación Mujeres Reset fa una crida a la població perquè aporti material i mà d’obra per fer mascaretes

La Asociación Mujeres Reset de Constantí ha fet una crida a la ciutadania perquè col·labori amb l’aportació de material i mà d’obra per tal de confeccionar mascaretes i material divers per als hospitals de la demarcació. A través de les  xarxes socials, l’associació ha fet aquesta crida atenent a la demanda urgent que es fa des dels diversos hospitals per atendre la situació excepcional provocada per la pandèmia del coronavirus.

Tenint en compte la mesura de confinament obligatori que s’ha decretat per fer front al coronavirus, les components de l’associació Mujeres Reset i altres col·laboradores han creat un grup de whatsapp per estar en comunicació i compartir les indicacions de com s’han de fer les mascaretes des de casa. Els materials que es demanen per elaborar les mascaretes són: teles de cotó, gomes elàstiques i sobretot, mà d’obra. El teléfon de contacte per poder col·laborar amb aquesta iniciativa és el següent: 655 96 95 06. De moment, la col·laboració de persones voluntàries està sent tot un èxit. Antonia Rodríguez és una de les components de l’associació.

Nascuda a finals de juliol de 2019, la “Asociación Mujeres Reset” està constituïda per un grup de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, amb l’oferiment de productes de costura realitzats artesanalment per elles mateixes a diversos hospitals, principalment oncològics.