Policia Local i Mossos d’Esquadra realitzen un dispositiu conjunt per controlar el compliment del confinament

La Policia Local de Constantí i els Mossos d’Esquadra han realitzat durant el dia d’avui un dispositiu conjunt a Constantí per controlar el compliment de la mesura de  confinament i les restriccions de mobilitat establertes en el decret d’estat d’alarma que va aprovar el govern espanyol a causa del coronavirus.
Al llarg del dia d’avui s’han fet controls dels dos cossos policials a les entrades i sortides del municipi.

D’altra banda, en la seva tasca de prevenció, la Policia Local de Constantí ha intensificat aquests dies la seva presència als carrers per realitzar avisos a la població per tal que es compleixin les mesures de restricció de circulació pels carrers, places i altres espais públics que han quedat restringits segons les mesures decretades.

Des de l’Ajuntament de Constantí es recorda que qualsevol vulneració i incompliment d’aquestes mesures de restricció pot comportar sancions econòmiques segons la normativa vigent. Es recorda que els ciutadans i ciutadanes només poden circular per la via pública quan sigui imprescindible, i en les situacions excepcionals que es preveuen en el Decret d’Estat d’alarma.