La Policia Local de Constantí intensifica els avisos a la població per recordar la necessitat de confinament

Atesa la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus COVID-19 i d’acord amb la declaració de l’Estat d’alarma, la Policia Local de Constantí està desenvolupant una tasca preventiva i intensifica els avisos a la població per tal que es compleixin les mesures de restricció de circulació pels carrers, places i altres espais públics que han quedat restringits segons les mesures decretades.

Des de l’Ajuntament de Constantí es fa una crida a la ciutadania per tal que segueixi les directrius que preveu la declaració de l’Estat d’alarma. Es recorda que qualsevol vulneració i incompliment d’aquestes mesures de restricció pot comportar sancions econòmiques segons la normativa vigent. Es recorda que els ciutadans i ciutadanes només poden circular per la via pública quan sigui imprescindible, i en les situacions excepcionals que es preveuen en el Decret d’Estat d’alarma ( https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2020-3692&fbclid=IwAR1QbPNY5uzjPc0qmvPd_xsqOWDQwgxiY_AP97U2UDntYKpGkg07975q8BE ).

Respecte a la població més desfavorida i als col·lectius en situació de vulnerabilitat, el consistori comunica que el Departament de Serveis Socials, a través d’un grup de tres professionals en un equip d’urgència, està tenint cura i fent un seguiment especial dels avis i àvies considerats grup de risc pel virus, i de la mateixa forma, s’està atenent la població més vulnerable i amb menys recursos.

Una vegada més , l’Ajuntament demana la màxima col·laboració ciutadana. Demana a la població un exercici de responsabilitat. A banda, s’apel.la a la solidaritat del veïnatge, i a la consciència col.lectiva de tota la ciutadania en aquests moments tant difícils. El consistori fa una crida a no sortir de casa.

En cas d’urgència us podeu dirigir telefònicament a l’Ajuntament a través del número 977.520.521 (de dilluns a divendres) en horari de 9.00 a 14.00 hores, i fora d’aquest horari en el telèfon de la Policia Local 977.524.001.