El col·legi d’infermeria fa una crida per reclutar infermeres voluntàries al Camp i l’Ebre

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) fa una crida urgent a tots els professionals de la infermeria que es trobin en situació d’aturada perquè s’incorporin a la borsa d’infermeres voluntàries de l’ens. En un comunicat, el CODITA informa que les previsions de llarga durada de l’actual conjuntura, l’esgotament i l’alt índex de contagi del covid-19 fan preveure una davallada d’efectius de l’àmbit assistencial en els propers dies.

La convocatòria és extensiva tant a les professionals, amb especialitat o no, que no pertanyin a l’àmbit assistencial -unitats docents, grups de recerca o consultes privades- o a les infermeres titulades que exerceixen altres professions i també a les que es trobin a l’atur. El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona estudiarà cadascuna de les candidatures i, en funció de la demanda del sistema sanitari, activarà les gestions administratives i legals -estat de la col·legiació i assegurança professional- perquè s’incorporin a l’àmbit assistencial amb totes les garanties.