La Unió de Botiguers de Constantí informa que només es mantindran oberts els serveis bàsics

La Unió de Botiguers de Constantí, a través d’un comunicat, s’ha adreçat a tota la població per animar a la ciutadania a col·laborar en la lluita contra el coronavirus quedant-nos a casa. D’aquesta manera, la Unió de Botiguers comunica que tanca els comerços descrits al BOE i al DOGC per ser considerats no bàsics i minimitzen els serveis sanitaris com poden ser veterinaris, dentistes, fisioterapeutes o podòlegs.

En aquest sentit, només atendran les urgències sota demanda. Mentre duri el confinament, només continuaran oberts els establiments d’aliments, higiene, sanitaris, energia, transport i algun que altre considerat de serveis bàsics. La Unió de Botiguers demana fer un ús responsable, anar individualment als establiments, en cas de tenir símptomes de febre o tos no sortir, deixar espai d’1,5 m entre persones, extremar la higiene de mans, etc.

Montse Aleu, vicepresidenta de la Unió de Botiguers de Constantí.