Constantí Ràdio ofereix una programació informativa adaptada a la crisi sanitària pel coronavirus

Constantí Ràdio ofereix aquests dies una programació especial, de servei públic, a causa de l’excepcionalitat per la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. Davant la situació d’Estat d’alarma decretada pel govern espanyol, a partir d’avui dilluns i durant un període d’almenys 15 dies, la programació serà estrictament informativa. D’aquesta manera, mantenim en la mesura del possible els nostres serveis informatius amb els butlletins diaris de dilluns a divendres, de les 13 h, les 15 h i les 18 h.

D’altra banda, us oferirem també els informatius especials de La Xarxa de Comunicació Local de dilluns a divendres de 8 a 10 h i de 19 a 20 h. A més, a través de Constantí Ràdio podreu seguir també les compareixences dels governs català i espanyol mitjançant la senyal en directe de La Xarxa.

S’actualitzarà permanentment la pàgina web de l’emissora www.constantiradio.cat i les xarxes socials. També s’han adoptat mesures per evitar la propagació del coronavirus i els dos treballadors de l’emissora, els periodistes Jordi Martínez i Noelia Silvero, s’han acollit al teletreball, realitzant la jornada laboral des de casa.

El passat divendres ja informaven dels canvis a la nostra programació habitual, com a mesura de prevenció. De manera temporal, queden ajornades les gravacions de programes realitzats pels nostres col·laboradors i col·laboradores des dels nostres estudis. Durant aquest període s’emetran programes que ja hagin estat enregistrats o s’emetran repeticions de programes.