La Unió de Botiguers de Constantí demana la col·laboració ciutadana en el compliment de les mesures de prevenció

Després de l’aprovació per part de la Generalitat de Catalunya de noves mesures de restricció per evitar la propagació del coronavirus i que, entre d’altres, estableix el tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració, la Unió de Botiguers de Constantí ha emès un comunicat a través de les sevs xarxes socials en el que s’adreça a tota la població per demanar la col·laboració i el compliment de totes les mesures de protecció i prevenció. El comunicat de la Unió de Botiguers diu textualment el següent:

“Benvolguts vilatans i vilatanes de Constantí:

Com sabeu, estem vivim uns moments molt delicats i gens habituals, del que tots ens veiem afectats, la UNIÓ DE BOTIGUERS DE CONSTANTÍ (en permanent contacte amb el gabinet de crisi de l’Ajuntament de Constantí i amb les notificacions Oficials del Govern) es vol dirigir a tota la població per informar i ajudar en la mida del possible.

Tots tenim el deure i l’obligació d’actuar com a poble unit i aplicar les mesures necessàries per controlar la propagació del Coronavirus “Covid-19”, i evitar el col·lapse del sistema sanitari.

Seguint consells oficials actuals, els comerços que romanguin oberts, podran fer-ho; però serà necessària la col·laboració de tots els clients.

Que podem fer per ajudar a fer-ho tot més segur:
– Cal tenir compte de la extrema higiene de les mans (principal font de contagi)
– Deixarem SEMPRE “un metre” de distància entre el client i el botiguer, així com també amb els demés clients, gent que trobem al carrer, veïns,…
– Si es creu necessari es pot portar un mocador o similar per tapar-nos la boca.
– Els clients amb alguna patologia important o susceptibles, se’ls recomana NO SORTIR al carrer, i si els cal alguna cosa, enviar a algun familiar o veí.
– Si anem a una botiga i hi ha molta gent a dins, caldrà ESPERAR al carrer fins que surti algú.

És una situació excepcional, i per tant s’han de prendre mesures excepcionals.
NOMÉS col·laborant entre tots i prenent precaucions podem impedir la ràpida propagació.

Si hi ha qualsevol tipus de canvi o modificació de la situació, us mantindrem informats.

Des de la UNIÓ DE BOTIGUERS de Constantí desitgem que us cuideu i ens cuideu.”