Mesures preventives a Constantí Ràdio pel coronavirus

Davant de la situació de prealerta ocasionada pel coronavirus, i per tal d’evitar en la mesura del possible la propagació de la malaltia, a partir del proper dilluns 16 de març a Constantí Ràdio prenem tota una sèrie de mesures preventives que alteraran la nostra programació habitual. A partir de dilluns, i durant un període d’almenys 15 dies, queden ajornades les gravacions de programes realitzats pels nostres col·laboradors i col·laboradores des dels nostres estudis. Durant aquest període s’emetran programes que ja hagin estat enregistrats o s’emetran repeticions de programes.

D’altra banda, també se suspenen les entrevistes als nostres estudis i només s’enregistraran, en cas que sigui necessari, entrevistes telefòniques. També se suspenen els programes de debat, les tertúlies i la resta de programació que impliquin la presència de convidats o col·laboradors.

D’aquesta manera quedarà alterada la nostra graella de programació habitual, mantenint en la mesura del possible, els nostres serveis informatius amb els butlletins de dilluns a divendres a les 13, a les 15 i a les 19 h.