L’Ajuntament de Constantí anuncia mesures preventives pel coronavirus a les dependències municipals

L’Ajuntament de Constantí ha informat aquest divendres al matí de les mesures de prevenció i de protecció de la ciutadania en oficines d’atenció ciutadana. En aquest sentit, es reforça l’atenció telefònica a través del 977 52 05 21 per evitar els desplaçaments a les oficines d’atenció ciutadana. S’han suspès les visites presencials a serveis socials, qualsevol tràmit o consulta ha de realitzar-se telefònicament al 977 52 40 36.

D’altra banda, les oficines d’atenció ciutadana únicament atendran una persona per finestreta i una en espera. Les visites tècniques hauran ser mitjançant cita prèvia al correu electrònic serveistecnics@constanti.cat. S’insta a la població que faci ús de la seu electrònica, com a mitjà principal, per fer tràmits i gestions. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de COnstantí Ràdio l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez.

A més, recordem que se suspenen la totalitat de les activitats extraescolars i qualsevol activitat pública organitzada per l’Ajuntament de Constantí. Les següents instal·lacions es troben des d’avui tancades al públic:
– Tancament de la Biblioteca Municipal
– Suspensió de classes de l’Escola d’Adults
– Tancament del Poliesportiu Municipal
– Suspensió de classes a la Llar d’Infants
– Tancament de la Llar de Jubilats
– Suspensió de classes a l’Escola de Música
– Tancament del Camp de futbol municipal
– El tancament de les instal•lacions següents: Casal d’Entitats, Sala Pau Casals, L’Escorxador, Mas de Ventura.

L’alcalde Óscar Sánchez ha fet una crida a la calma i ha posat a disposició de la ciutadania un telèfon d’emergències 24 hores de la Policia Local (639 71 16 41).

Mesures preventives en atenció a la ciutadania