L’Ajuntament de Constantí anuncia la suspensió d’actes públics i privats i el tancament d’equipaments i serveis municipals

Davant la situació que vivim generada per la propagació del coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2) , l’Ajuntament de Constantí ha aprovat un Decret amb un conjunt d’actuacions preventives i de control.

Entre les mesures previstes s’ha resolt constituir la Comissió sobre el risc epidemiològic de l’Ajuntament de Constantí, que tindrà com a funció redactar la proposta i actuació de totes aquelles accions que es considerin adequades en cas d’urgència per evitar i suprimir el risc epidemiològic existent.

D’altra banda, se suspenen tots els actes tant públics com privats, organitzats al municipi durant un període de 15 dies (entre els dies 13 de març i 28 de març).  També queden suspeses, les següents activitats:

-Mercat de dijous
-Totalitat de les activitats extraescolars, i qualsevol activitat pública organitzades per l’Ajuntament de Constantí
-Tancament de la Biblioteca Municipal
-Suspensió de classes de l’Escola d’Adults
-Tancament del Poliesportiu Municipal
-Suspensió de classes a la Llar d’Infants
-Tancament de la Llar de Jubilats
-Suspensió de classes a l’Escola de Música
-Tancament del Camp de futbol municipal
-El tancament de les instal·lacions següents: Casal d’Entitats, Sala Pau Casals, L’Escorxador, Mas de Ventura.

També es comunica a la població de la suspensió acordada pel Consell Comarcal del Tarragonès de l’atenció al públic en relació als serveis socials bàsics, solament s’atendran casos d’urgència.