La Biblioteca Municipal suspèn totes les activitats com a mesura de prevenció

Continuen les cancel·lacions i ajornaments d’activitats com a mesura de prevenció pel coronaviurs. Després que l’Ajuntament de Constantí anunciés aquest dimecres la suspensió de totes les activitats socioeducatives i del Pla Educatiu d’entorn que s’haguessin de desenvolupar fora dels centres educatius municipals, la Biblioteca Municipal informava també de l’anul·lació de totes les activitats programades durant les properes setmanes, fins a nou avís.

D’aquesta manera, queda suspesa la sessió de bibliocontes que s’havia de fer aquest dissabte a càrrec d’El botó Màgic i també la sessió de bibliocontes amb Muntsa Plana, emmarcada dins del Cicle Primavera de Contes a les Biblioteques del Tarragonès, que s’havia de fer el proper dimarts dia 17. La mesura afecta les sessions habituals de la programació de la Biblioteca, com el projecte LECXIT, el Code Club o les visites dels alumnes de les escoles i la llar d’infants previstes per les properes setmanes.