El Club Patí Constantí obté 17 podis en el Campionat Interclubs 2020

El passat dissabte, 7 de març, el Club Patí Constantí organitzava conjuntament amb la Federació Catalana de Patinatge la primera fase del Campionat Interclubs 2020, un campionat que va comptar amb la presència de més d’un centenar de participants de diferents clubs de la demarcació de Tarragona.

El campionat s’estructurava en diferents categories, que han anat des del nivell I de 0 a 6 anys, fins al nivell VI, a partir dels 12 anys. Les patinadores del Club Patí Constantí van fer un excel·lent paper, aconseguint un total de 17 podis en les diferents categories. La presidenta del Club Patí Constantí, Anna Guillemat, ha expressat la seva satisfacció pel bon paper de les patinadores constantinenques.

Anna Guillemat ha explicat que la Federació Catalana de Patinatge també ha decidit ajornar les competicions previstes pels propers cap de setmana com a mesura de prevenció pel coronavirus, en les quals havia de participar el Club Patí Constantí.