El CE Constantí suspèn tota l’activitat esportiva del futbol base

El CE Constantí ha acordat suspendre els entrenament del futbol base, des de la categoria baby i fins a la juvenil, fins al pròxim 25 de març. La decisió s’ha pres atenent les instruccions del departament d’educació de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Constantí de suspendre les activitats extraescolars que impliquin nens i nenes de diferents centres educatius, seguint les mesures de prevenció del coronavirus.

El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que la mesura s’ha acordat tenint en compte també que la Federació Catalana de Futbol ha suspès totes les competicions durant dues setmanes.

Respecte als equips de quarta i tercera catalana, la junta directiva del CE Constantí ha acordat no prohibir els seus entrenaments, excepte que les autoritats així ho indiquin, però deixar sota la seva responsabilitat la decisió d’entrenar-se o no mentre no es tinguin instruccions de les autoritats.

Quant a l’equip femení, les jugadores majors d’edat podran entrenar-se sota la seva responsabilitat i les jugadores menors d’edat ho podran fer amb autorització dels pares o tutors. El CE Constantí mantindrà aquestes mesures de prevenció fins al 25 de març o fins a nova comunicació.