L’FCBQ decreta la suspensió de tota activitat federativa

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha decretat la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i per una vigència de 15 dies. L’FCBQ pren aquesta decisició tot seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya, de les autoritats competents i després de valorar-ho entre els clubs i la directiva federativa; revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus.

La Federació Catalana de Basquetbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s’indiqui per part d’ella o de les autoritats competents. Demanem als clubs afiliats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.