L’Ajuntament de Constantí suspèn de manera temporal les activitats socioeducatives que s’hagin de realitzar fora dels centres educatius

L’Ajuntament de Constantí suspèn de manera temporal i preventiva totes les activitats socioeducatives i del Pla Educatiu d’Entorn que s’hagin de realitzar fora dels centres educatius. En un comunicat publicat a la seva pàgina web i xarxes socials, l’Ajuntament de Constantí ha informat d’aquesta mesura tenint en compte l’últim comunicat del Departament d’Educació, en relació amb el coronavirus,  on  insta “a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol altre servei que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament”.

El consistori constantinenc, després de consultar i consensuar amb els diferents centres educatius, ha decidit suspendre temporalment i de manera preventiva totes les activitats socioeducatives i del Pla Educatiu d’Entorn. En el comunicat se subratlla que “no queden suspeses les classes dels diferents centres educatius ni les activitats habituals dels diferents serveis”.

Per més informació es pot trucar als responsables de les activitats (centres educatius, escola d’adults, biblioteca, escola de música, serveis socials, llar d’infants, etc). Aquestes mesures de prevenció i control es mantindran fins a nou avís. Dolors Fortuny és la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí.

D’aquesta manera queda suspès el taller de cuina saludable que s’havia de desenvolupar aquesta tarda a l’Escola d’Adults amb motiu de la Setmana de la Dona.