La Diputació suspèn el Cicle de Muntanya i de Cinema VO seguint les mesures de prevenció del coronavirus

La Diputació de Tarragona ha suspès el Cicle de Muntanya de la Diputació i el cicle de Cinema en VO organitzat per la Fundació Catalunya la Pedrera, seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat i del Govern per prevenir el coronavirus i evitar activitats en espais de la institució que impliquin una concentració significativa de persones durant un període de 15 dies. També s’han anul·lat les activitats obertes al públic dels centres educatius de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, és a dir, concerts, actuacions, conferències, jornades o inauguracions així com les activitats externes, sortides o colònies.

Davant la situació epidemiològica als centres de treball de la Diputació de Tarragona, s’ajornen els processos selectius previstos per aquest període, se suspenen les formacions, l’assistència a fires i congressos per part del personal, i es prendran mesures de prevenció en els punts d’atenció a l’usuari. El servei de registre de la Diputació a Tarragona queda concentrat a l’oficina situada al Palau de la Diputació.