Èlia Canales aconsegueix la medalla de bronze en el GP d’Espanya de Valladolid

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, ha aconseguit la medalla de bronze en el 1r GP d’Espanya de Tir amb Arc 2020 que s’ha disputat aquest passat cap de setmana (7 i 8 de març) a Valladolid. Canales arribava a aquest 1r Gran Premi d’Espanya a l’aire lliure després d’haver-se proclamat campiona d’Espanya absoluta de Tir amb Arc en Sala el passat mes de febrer. Un total de 43 arqueres s’ha donat cita aquest cap de setmana a Valladolid, entre elles les components de les seleccions estatals absolutes d’Ucraïna i Gran Bretanya, equips convidats per la Federació Espanyola de Tir amb Arc per participar en aquesta competició.

Després de finalitzar les proves classificatòries en 2a posició amb 646 punts, Èlia Canales afrontava els creuaments com una de les grans favorites, arribant sense problemes fins als quarts de final, on es va desfer de la també component de l’equip nacional Adriana Martín. Ja a semifinals, Canales s’enfrontava a la ucraïnesa Veronika Marchenko, que en un igualadíssim duel s’imposava a la constantinenca i li barrava el pas a la gran final, on Marchenko s’acabaria emportant l’or davant l’espanyola María Huiquin Lahorden. En la lluita per la medalla de bronze, Èlia Canales, es va emportar el duel davant Vanesa Berdasco, aconseguint així pujar al podi.

Els pròxims compromisos per a Èlia Canales arribaran a l’abril, els dies 4 i 5, amb el 2n Gran Premi d’Espanya que es disputarà a Lleida, i els dies 25 i 26 d’abril, amb la selecció espanyola en una de les fases finals de la Copa del Món que es disputarà a Guatemala.