Constantí tanca els actes de la Setmana de la Dona

Constantí ha tancat aquest dilluns, 9 de març, els actes de la Setmana de la Dona amb una xerrada-taller a càrrec de la pedagoga i narradora, Sílvia Palazón, col·laboradora habitual de les activitats de la Biblioteca. Amb el títol “Allò que expliquen els contes. Les dones prenen la paraula”, el taller s’ha adreçat a un públic adult per conèixer i gaudir de relats populars que tenen com a protagonistes dones valentes i decidides.

Durant aquesta passada setmana, l’Ajuntament de Constantí havia programat diverses activitats adreçades principalment al col·lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones.

A banda dels actes centrals del Dia de la Dona, amb la lectura del manifest i el dinar de reconeixement a les dones del municipi, la programació d’aquest any ha comptat amb una exhibició de Tir amb Arc amb la col·laboració del Club de Tir amb Arc Constantí, i una sessió especial del Club de Lectura de la Biblioteca amb una xerrada sobre el llibre “Memòria de les oblidades” de Tecla Martorell, que va comptar amb la presència de la mateixa autora.