Confirmats a Salou i Cambrils quatre casos de coronavirus, els primers a la demarcació de Tarragona

La conselleria de Salut ha confirmat aquest dimarts a la tarda els primers 4 casos positius de coronavirus a la demarcació de Tarragona. Es tracta de dues veïnes de Cambrils i un matrimoni de Salou. Tots ells es troben, de moment, aïllades al seu domicili, ja que no presenten símptomes de gravetat.

Segons han informat, els infectats a Cambrils són una dona de 79 anys i la seva filla de 46 que s’haurien contagiat durant un viatge recent a Bèlgica. D’altra banda, els veïns de Salou són una dona de 60 i el seu marit, de 54 que haurien tingut contacte amb gent de Vitòria. 

Les primeres conseqüències
Després de la confirmació, a Tarragona ja s’han començat a prendre mesures de prevenció. El Nàstic de Tarragona ha anunciat que el partit d’aquest cap de setmana al Nou Estadi contra l’Olot es jugarà a porta tancada.  D’altra banda, la Universitat Rovira i Virgili (URV) també ha decidit suspendre temporalment les pràctiques als centres assistencials, després d’una reunió amb responsables de les institucions sanitàries, responsables dels ensenyaments d’aquest àmbit i la rectora.