Victòria dels tres equips del CB Constantí

El CB Constantí black continua amb la dinàmica positiva i ha sumat aquest diumenge la 12a victòria consecutiva dels darrers 12 partits que ha disputat. El Constantí black s’ha imposat al Móra d’Ebre per 55 a 49, en un partit que ha estat fluix per part dels constantinencs. Si bé els de Constantí han aconseguit distanciar-se fins a 12 o 13 punts, el Móra d’Ebre ha lluitat en tot moment i amb un joc més bàsic i amb la seva defensa zonal 2-1-2, ha seguit dins del partit.

Al principi del 4t quart, el resultat era de 45 a 31 favorable al Constantí però el Móra d’Ebre ha seguit lluitant i, quan faltaven vint segons, s’ha posat a només 3 punts 52-49. En aquest moment, un 3 de 4 en tirs lliures i una recuperació defensiva en l’últim atac morenc ha permès al conjunt constantinenc guanyar el 12è partit seguit. El Móra d’Ebre és l’últim equip que va guanyar als de Constantí, per tant, el black porta ja una volta sencera guanyada. Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí black.

El CB Constantí black es troba actualment en tercer lloc a la classificació amb un balanç de 18 partits jugats, 14 guanyats i 4 perduts. Aquest cap de setmana té jornada de descans.

CB GREEN I FEMENÍ
Bones notícies també per als equips green i femení del CB Constantí, que han guanyat també els seus respectius partits. És la primera vegada que guanyen els tres equips del CB Constantí en la mateixa jornada en el que portem de temporada. Pel que fa al Constantí green s’ha imposat 69 a 61 al CB La Selva B. A hores d’ara el green és quart a la classificació amb 18 partits jugats, 12 guanyats i 6 perduts. Aquest cap de setmana també té jornada de descans.

I quant a l’equip femení del CB Constantí, ha aconseguit aquest diumenge la segona victòria del que portem de temporada. El femení s’ha imposat per 42 a 37 al Bàsquet Baix Gaià. El club havia fet una crida a l’afició a través de les xarxes socials per animar l’equip i la resposta obtinguda ha donat els seus fruits amb el triomf aconseguit. El femení és avant penúltim classificat amb 16 partits disputats, 14 perduts i 2 guanyat. Aquest cap de setmana el femení també descansa.