El CE Constantí deixa escapar una oportunitat d’apropar-se a la zona mitja de la classificació

El CE Constantí ha perdut aquest diumenge per 4 a 2 contra el Sant Salvador, deixant escapar una bona oportunitat d’apropar-se a la zona mitja de la classificació i aconseguir així un marge de tranquil·litat. El conjunt constantinenc sortia al terreny de joc molt implicat i amb ganes de remuntar posicions a la taula. De fet, tot just iniciar-se el partit, l’equip verd-i-groc marcava el primer gol que els va permetre avantçar-se en el marcador. El partit va continuar amb domini del Constantí i al minut 26 arribava el 0 a 2, gràcies a un gol del capità Jonatan Ferreira.

Semblava que la sort acompanyava als de Constantí però al minut 42 el Sant Salvador aconseguia marcar l’1 a 2, en una possible falta al porter. Amb aquest resultat s’arribava al descans. En el segon temps, el Sant Salvador es va fer l’amo del partit i, amb efectivitat, va aconseguir marcar fins a tres gols més (55’, 65’ i 80’). El partit acabava amb el resultat final de 4 a 2 a favor del Sant Salvador. Paco Padilla és l’entrenador del CE Constantí.

El CE Constantí es troba actualment en 14a posició a la classificació, amb 24 punts. Diumenge 15 de març, a les 17 h, rebrà al municipal La Coma la visita del Valls. El rival és segon classificat, amb 48 punts.