La banda de l’escola de música de Constantí participa demà a les Pinzellades Musicals

Demà dissabte, 7 de març, la Banda de l’Escola de Música de Constantí actuarà a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, dins el cicle Pinzellades Musicals 2020. Aquest és el 6è any que la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” participa a les Pinzellades Musicals organitzades per l’Escola Municipal de Música de Tarragona.

En aquesta ocasió ho farà juntament amb formacions de l’Escola Pau Delclòs i les escoles municipals de música de Salou i del Morell. El concert, que començarà a les 18,30 h, es farà a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (Pere Martell, 1 de Tarragona). L’entrada és gratuïta amb invitació. Si voleu assistir-hi, les invitacions es repartiran, al mateix auditori, a partir de les 16,30 h i fins pocs minuts abans de començar el concert.