El duet “Tres” grava el seu nou videoclip a Torredembarra i Constantí

El duet “Tres” ha presentat aquest dijous a Constantí Ràdio el seu segon treball “Casa nova”, publicat el 24 de febrer. El grup està format pels torrencs Jordi Suñé (veu i baix elèctric) i David Morlà (veu i guitarra acústica). Aquest és el segon disc dels músics de Torredembarra, després de “La sal de la mar”, publicat l’any 2015. “Casa nova” és un disc amb deu cançons en català escrites per Suñé i Morlà, enregistrat a Most Wanted Studio d’Altafulla. Amb la publicació del nou treball, el duet ha presentat també el vídeo de la cançó “Casa nova” gravat a Torredembarra i a Constantí, i que compta amb la col·laboració del músic constantinenc Joan Reig.

En declaracions al programa “Arran de vers, a frec de llavi”, conduït per Isabel Ribera, el músic torrenc Jordi Suñé ha explicat que es tracta d’un disc íntim i proper, amb pinzellades de poesia, de surrealisme i de reivindicació. Suñé ha parlat de la cançó que dóna nom al disc “Casa nova”.

El duet compta amb la col·laboració de la Coral Xaloc Infantil de Torredembarra, els músics Josué García, Josep Maria Orellana, Gerard Torres, Sergi Clofent, Gerard Mallorquí, Joseba Loinaz i el constantinenc Joan Reig. En parla d’aquesta col·laboració en Jordi Suñé.

El duet “Tres” farà una preestrena del nou treball a la Gastroteca El Centru de Vila-seca el diumenge 19 d’abril a les 13.30 h. La presentació oficial tindrà lloc el 9 de maig, a les 20 h, a la Sala del Mar de Torredembarra.