L’associació amants dels animals de Constantí treballa per controlar les colònies de gats al municipi

L’associació “Amants dels animals de Constantí” és una organització sense ànim de lucre que té per objectiu controlar i mantenir les colònies de gats urbanes al municipi de Constantí, no només al nucli urbà sinó també al Polígon Industrial. Els dies 9 i 13 de març, aquesta associació estarà col·laborant amb la iniciativa “Benefici per tu, benefici per ells”, que ens convida a gaudir de sessions de teràpies alternatives per a la salut i que es farà a la Tetería Merkaba de Constantí. Les teràpies són gratuïtes però les organitzadores han fet una crida a les persones participants a què col·laborin amb l’aportació de menjar per a gats, especialment pinso.

La Meri, de l’associació “Amants dels animals de Constantí” ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que l’entitat es va constituir ara fa uns 12 anys al municipi, i ha fet una crida a les persones que vulguin col·laborar amb aquesta associació per tal que puguin aportar més recursos econòmics per al desenvolupament de la seva tasca.

A més de l’Associació Amants dels Animals també col·laboren en aquesta activitat “Benefici per tu, benefici per ells” el col·lectiu “Somos un solo planeta una sola humanidad” i la associació Mujeres Reset. Durant les sessions es faran activitats de reiki i de regeneració cel·lular. Antònia Ropdríguez, de l’associació Mujeres Reset i responsable de la Tetería Merkaba, ha explicat com va sorgir la possibilitat de fer aquesta activitat.

Les sessions tindran lloc els dies 9 i 13 de març.