El Club de Tir amb Arc Constantí es planteja renunciar a l’organització de la 3a tirada de la lliga catalana a l’aire lliure

El Club de Tir amb Arc Constantí es planteja renunciar a l’organització de la 3a tirada de la lliga catalana a l’aire lliure prevista per al pròxim mes d’abril. El passat dissabte 29 de febrer l’entitat constantinenca ja va organitzar, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tir amb Arc, la 1ª tirada d’aquesta lliga catalana a l’aire lliure, una competició que es va haver de celebrar a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània pel fet de coincidir amb els partits de futbol que havien de disputar els diferents equips del Centre d’Esports Constantí durant el cap de setmana al Camp de Futbol Municipal La Coma, instal·lació també homologada per acollir les competicions nacionals i internacionals de Tir amb Arc.

El president del Club de Tir amb Arc Constantí, Mariano Quesada, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que novament aquesta coincidència amb els partits de futbol fa gairebé impossible l’organització d’aquest campionat durant el mes d’abril, que tampoc es podria disputar a l’Anella Mediterrània pel fet que ja hi ha altres competicions previstes en aquella data.

El president del Club de Tir amb Arc ha lamentat aquesta circumstància per la gran projecció que l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments esportius ofereix a Constantí. Mariano Quesada ha assenyalat que l’any passat les competicions de tir amb arc van portar fins a Constantí uns 900 esportistes.