Més d’un centenar d’arquers es donen cita en la primera tirada a l’aire lliure de la lliga catalana de tir amb arc

Més de 130 arquers i arqueres s’han donat citat aquest cap de setmana en la primera tirada a l’aire lliure de la Lliga Catalana de tir amb arc, organitzada pel Club de Tir amb Arc Constantí. La competició, que ha comptat amb 21 clubs participants, s’ha desenvolupat a l’Anella Mediterrània, al mateix espai seu de l’especialitat durant els Jocs Mediterranis del 2018.

El president del Club de Tir amb Arc Constantí, Mariano Quesada, ha fet un balanç molt satisfactori del campionat. Quesada ha destacat el rècord de Catalunya de Roger Pullés, del club constantinenc, en la modalitat d’arc nu.

A la competició ha destacat la participació de la jova constantinenca Èlia Canales, una de les principals promeses de la disciplina que formarà part de la selecció espanyola a l’Europeu i a la Copa del Món, on buscarà plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio que se celebraran aquest estiu. El torneig continental se celebrarà a Antalya (Turquia), del 20 al 26 de maig. Pel que fa a la Copa del Món hi haurà diferents parades: la mateixa Antalya, Berlín, Shangai i Guatemala.

Aquesta va ser la primera de les quatre jornades previstes a la Lliga Catalana, sessió preparatòria també per als grans premis d’Espanya que es desenvoluparan a Valladolid, Lleida, Toledo i Madrid.