El CE Constantí empata a casa davant del Segur

El CE Constantí ha aconseguit aquest diumenge al municipal La Coma un punt després d’empatar a 1 contra el Segur, actual quart classificat. La primera part del partit es va caracteritzar pel domini local però sense materialitzar les ocasions de gol i arribant al descans amb el 0 a 0 en el marcador. La segona part va seguir amb la dinàmica de la primera, amb domini local.

El primer gol del partit arribava al minut 56 a càrrec de Sergio Delgado. D’aquesta manera, el Constantí s’avançava en el marcador. Quan semblava que l’encontre acabaria amb aquest resultat d’1 a 0, el Segur en el temps de descompte aconseguia empatar el partit amb un gol de Guillermo Alberto Pazos. En els darrers minuts del partit es va produir una picabaralla entre els dos equips. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

El CE Constantí es troba actualment en 14a posició, amb 24 punts. Diumenge visitarà el camp del Sant Salvador, en partit que es disputarà a les 12 h, corresponent a la jornada 23 del campionat de lliga.