El CB Constantí black s’imposa al Bàsquet Teresianes B (55-58)

El CB Constantí black s’ha imposat aquest cap de setmana al Bàsquet Teresianes B per 55 a 58, aconseguint així l’onzena victòria consecutiva en els darrers 11 partits que ha disputat. El Constantí Black s’ha endut un partit molt travat en què el Bàsquet Teresianes va aconseguir que es jugués com van voler, controlant el ritme de joc. L’encontre va estar caracteritzat per la rapidesa en què va transcórrer, ja que les poques faltes assenyalades va fer que s’aturés poc el joc. A més, els jugadors del Constantí Black no van tenir l’encert habitual, amb moltes errades en el llançament exterior, però, especialment, sota cistella.

L’inici del partit va ser un 0-4 amb dues bones jugades i va fer pensar que el partit seria fàcil pel Constantí Black. A continuació, el Teresianes va fer un parcial de 9-0 que el va permetre posar-se per davant en el marcador. Però un nou parcial del Constantí de 0 a 10 va fer que es recuperés el domini per 9 a 14. Fins a arribar al descans, el resultat variava entre els 4 o 10 punts sempre a favor del Constantí Black, acabant el segon quart 7 punts a sobre (21 a 28).

En la segona part seguia en la mateixa direcció, on cada cistella local del Teresianes era resposta pel Constantí i s’anava mantenint les distàncies. El Teresianes trobava moltes facilitats per penetrar a cistella i anotar sense dificultats. A manca de 3 minuts, amb el resultat de 49 a 56 feia pensar que ja seria definitiu, però les ganes del Teresianes van fer ajustar el marcador fins als tres punts a falta de 20 segons. El Constantí Black va poder tancar el partit però va fallar dos tirs lliures a manca de 10 segons i el Teresianes encara va tenir opció de tirar un triple en el darrer segon però que no va tocar ni aro. Així el Constantí Black va poder seguir amb la seva dinàmica de resultats, tot i jugar un partit molt lleig. Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí black.

El pròxim partit tindrà lloc diumenge, 8 de març. El Constantí Black rebrà a casa, a les 19.30 h, la visita del CB Móra d’Ebre, avantpenúltim a la classificació.