El Club de Tir amb Arc Constantí organitza la primera tirada de la lliga catalana a l’aire lliure

El Club de Tir amb Arc Constantí organitza la 1a tirada de la lliga catalana a l’aire lliure. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc aquest dissabte 29 de febrer a l’Anella Mediterrània, recinte que va ser la seu de la competició de tir amb arc dels Jocs Mediterranis 2018. Prop d’un centenar d’arquers i arqueres s’han inscrit per participar d’aquesta primera competició de l’any a l’aire lliure. Els entrenaments començaran a les 14.30 h i la competició s’iniciarà a les 15 h. Es disputarà en les divisions d’arc recorbat, compost, estàndard, longbow, instintiu i nu en les categories veterà, sènior, júnior, cadet, infantil, aleví, benjamí i esquirol.

Entre els esportistes que es donaran cita aquest dissabte a l’Anella Mediterrània, s’ha confirmat la presència de la campiona d’Espanya absoluta de tir amb arc en sala, l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales. El passat cap de setmana Canales aconseguia la classificació per formar part de l’equip nacional que ha de competir en les copes del món i l’Europeu 2020, cites on buscarà aconseguir la desitjada plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Mariano Quesada, president del Club de Tir amb Arc Constantí.