Jordi Juanpere (entrenador CB Constantí black): “Millorar la defensa és la clau del nostre gran moment”

L’entrenador del Club Bàsquet Constantí black, Jordi Juanpere, ha estat el protagonista aquest dilluns de l’entrevista del “Fora de joc”, el programa esportiu de Constantí Ràdio. Juanpere s’ha mostrat molt satisfet per la victòria obtinguda per l’equip aquest passat diumenge contra qui era el líder de grup, el Blue Monkey CB Sant Pere i Sant Pau (59-45).

Jordi Juanpere ha destacat la millora en l’aspecte defensiu en el joc com a una de les claus que expliquen la bona dinàmica de l’equip, que li ha permès guanyar els deu últims partits que ha disputat.

A hores d’ara manquen vuit jornades per finalitzar el campionat de lliga amb partits importants com el desplaçament del 22 de març a Tortosa, a la pista de l’actual líder de grup. Jordi Juanpere assegura que l’ideal seria guanyar tots els partits que queden per estar a dalt a la classificació.

El pròxim partit que disputarà el Constantí black tindrà lloc aquest dissabte, 29 de febrer, a les sis de la tarda. El black visitarà la pista del Bàsquet Teresianes B, avantpenúltim a la classificació.