El CB Constantí black no dóna opcions al líder i s’imposa per 59 a 45

El CB Constantí black s’ha imposat aquest diumenge al líder de grup, el Blue Monkey CB Sant Pere i Sant Pau (59-45). D’aquesta manera el black del Constantí es confirma com l’equip més en forma de la categoria, després de sumar deu victòries en els deu últims partits disputats i es troba actualment amb un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. El Club Bàsquet Constantí havia fet una campanya a través de les xarxes socials per fer una crida a l’afició per donar suport a l’equip i la resposta ha estat més que positiva al pavelló poliesportiu municipal.

El Constanti Black ha fet un gran partit, especialment en la primera part, on es pot dir que ha passat per sobre del Sant Pere i Sant Pau. El Constantí Black ha anat sempre per davant del marcador, no donant cap opció al rival. Al principi del partit s’ha vist molts nervis en la pista, ja que en els primers minuts no anotava cap dels dos equips. Però, un cop superat aquest inici el Constantí Black ha començat a anotar i a defensar amb regularitat. El resultat del primer quart ha estat de 16 a 7, i encara no es notava el domini del Constantí.

Però, en el segon quart ha estat quan el Constantí ha rebentat el partit. En els primers 5 minuts del període ha fet un parcial de 16 a 0, fent que els jugadors tarragonins del SP i SP, se n’anessin mentalment del partit. Així, en el minut 5 el resultat era d’un contundent 32 a 7, que deixava ben a les clares qui era el dominador. Arribat aquest punt, i com era de preveure els jugadors tarragonins han pujat la seva pressió defensiva, endurint el joc, i han parat una mica el joc local, arribant-se al descans amb un clar 39 a 16.

En la segona part, al principi del tercer quart ha tornat a estar ple de desencerts, però una vegada centrats, el Constantí Black ha aconseguit la que ha estat la màxima diferència de 29 punts (47-18). El Sant Pere i Sant Pau ha pogut parar aquesta tendència, i posant-se en defensa zona, ha controlat el joc del Constantí. El tercer quart ha acabat amb 20 punts a favor dels locals (48-28) que seguien a manca de 4 minuts per la finalització (57-37). En els últims minuts i segons, encara que el partit estava sentenciat, la disputa del resultat final era important, en la cerca del bàsquet average. Al final, els 14 punts de la victòria igualen la diferència en què va guanyar el Sant Pere i Sant Pau a la seva pista. L’entrenador del Constantí Black, Jordi Juanpere, ha fet balanç del partit.

El pròxim partit tindrà lloc aquest dissabte, 29 de febrer, a les sis de la tarda. El CB Constantí black visitarà la pista del Bàsquet Teresianes B, avantpenúltim a la classificació.