Les Aules d’Extensió Universitària per a la gent gran arriben a la seva 14a edició a Constantí

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la URV han arribat aquest any a la seva catorzena edició a Constantí. Aquest iniciativa, que promou l’àrea social de la URV i que a Constantí compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola, busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. Des del passat mes d’octubre i fins al mes de juny presenta sessions setmanals a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

El coordinador de les aules d’extensió universitària per a la gent gran a Constantí, en Josep Franquès, ha destacat la gran acceptació que tenen les sessions al municipi. Assegura que es tracta d’una iniciativa plenament consolidada.

Aquest dimecres ha tingut lloc una nova sessió que ha anat a càrrec de la coordinadora de les aules de la URV, Maria Isabel Miró. Al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio, Miró ha parlat de l’evolució de les aules en el conjunt del Camp de Tarragona.

Aquest 2020, Josep Franquès deixarà el càrrec de coordinador de les aules a Constantí i cedirà el relleu com a coordinadora de l’activitat a Àngels Solé.