Uns 11.000 treballadors estan cridats a la primera vaga general de la petroquímica de Tarragona

Uns 11.000 treballadors estan cridats aquest dimecres a la vaga al complex petroquímic de Tarragona. CCOO i UGT lideren la primera aturada del sector petroquímic tarragoní per reclamar més seguretat a les empreses, arran de l’explosió a IQOXE del 14 de gener passat. Els convocants també demanen a les administracions una millor informació en cas d’emergència.

La vaga ha començat a dos quarts de cinc de la matinada i durarà 24 hores. A les set de la tarda hi ha prevista una manifestació pel centre de Tarragona oberta a la ciutadania. Començarà a la plaça Imperial Tarraco i davant la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), i acabarà davant la delegació del Govern sota el lema ‘Volem seguretat, informació i coordinació’.

L’Ajuntament de Constantí s’unirà a la manifestació. El consistori ha organitzat un autobús per participar-hi. El bus sortirà a les 18.30 h des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí i la tornada serà des del Camp de Mart una vegada finalitzi la manifestació. Les inscripcions s’han de realitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.