L’escola Mn Ramon Bergadà acull l’exposició “Records d’Escola. A Constantí fem 100 anys”

El passat 20 de gener es commemorava el centenari de la inauguració de l’edifici de les Escoles Velles a Constantí. Fa cent anys, el municipi iniciava una etapa de progrés inaugurant les primeres escoles públiques arran d’una iniciativa del rector Mossèn Ramon Bergadà. Durant tot aquest any es commemorarà aquesta efemèride amb diverses activitats organitzades tant des de l’Ajuntament com també de les centres educatius del municipi.

Una d’aquestes activitats és l’exposició “Records d’escola. A Constantí fem 100 anys” que es pot veure fins al 3 d’abril a l’edifici principal de l’escola Mossèn Ramon Bergadà.  Es tracta d’una mostra de material facilitat per famílies del municipi de quan anaven a l’escola, amb objectes, documentació i material escolar i didàctic de diferents èpoques durant aquests 100 anys.

El director de l’Escola Mossèn Ramon bergadà, Fernando Martos, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio quin és l’objectiu de l’exposició i com està estructurada la mostra.

L’exposició es pot visitar en l’horari lectiu de l’escola Mn. Ramon Bergadà, de 9 a 17 h.