El CE Constantí aconsegueix un punt “in extremis” (1-1)

El CE Constantí ha empatat a un aquest diumenge al camp de La Riera, aconseguint sumar un punt en el temps de descompte gràcies a un gol en pròpia porta del conjunt rierenc. Els verd-i-groc han evitat la tercera derrota consecutiva “in extremis” en un partit contra un rival directe, que ha estat marcat per les expulsions.

La Riera saltava al camp amb l’objectiu d’intimidar al Constantí, tocant molt la pilota però sense crear ocasions clares. El primer gol arribava al minut 6 quan el conjunt rierenc s’avançava en el marcador després d’un dubtós penal. Quan el Constantí començava a dominar el duel, amb Claudio com a debutant, al minut 11 l’àrbitre expulsava amb vermella directa al porter de l’equip constantinenc, que es quedava en inferioritat numèrica per afrontar el gruix del partit.

A partir d’aquest moment La Riera es va fer amo del centre del camp fins que al minut 23 el col·legiat expulsava a una jugador local, un fet que igualava les forces entre els dos equips. A partir de llavors el Constantí va pasar a ser el dominador del joc i del partit però sense poder igualar el marcador i marxant al descans amb l’1 a 0 en contra. En la segona meitat, el Constantí no va poder moure el marcador, fins que en el temps de descompte la sort els va acompanyar i La Riera es va marcar un gol en pròpia porta. L’entrenador del CE Constaní, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

El CE Constantí se situa 15è a la classificació amb 23 punts, els mateixos que té també l’Alcover. L’equip constantinenc rebrà a casa diumenge 01 de març al Segur, actual quart classificat. El partit es disputarà a les cinc de la tarda.