El CB Constantí black pateix fins al final per aconseguir la novena victòria consecutiva

El CB Constantí black ha disputat aquest cap de setmana el partit contra El Carme S21, duel corresponent a la jornada 14 i que es va ajornar en el seu dia en coincidir amb la festa major de Constantí. Un encontre en què el Constantí black ha patit per guanyar, ja que fins a la botzina final no ho ha tingut assegurat el partit, imposant-se per 61 a 59. En el primer quart el domini ha estat altern, sense cap equip que pogués distanciar-se en el marcador, succeint-se parcials a favor d’un i altre equip.

El segon quart ha començat similar al primer, però en el minut 3 del segon període s’ha produït un punt d’inflexió important. Aprofitant uns minuts de feblesa visitant, els jugadors del Constantí Black han pujat la seva defensa i assegurant les seves opcions, s’han posat 14 punts per sobre, amb un resultat de de 33 a 19. Una lleugera reacció visitant ha posat el marcador al descans 11 punts a favor del Constantí Black, per 35 a 24.

Es veia que el partit s’hauria de guanyar des de la defensa, ja que cap equip concedia facilitats, i forçava cada atac. En el tercer quart, la igualtat ha seguit, i s’ha acabat novament amb 11 punts a favor del Constantí. En el darrer i definitiu quart ha passat de tot. La bona inèrcia local ha fet créixer la diferència novament fins als 14 punts, amb el resultat de 57 a 43. En aquest moment, uns problemes amb la taula d’anotadors ha fet parar el partit quasi bé durant 10 minuts, fent refredar molt als jugadors del Constantí, els quals, de fet, ja no han tornat a anotar en joc estàtic, només en tirs lliures.

En canvi, El Carme ha seguit treballant molt. D’aquesta manera ha pogut posar-se a 2 punts en el marcador a punt d’entrar en el darrer minut (59 a 57). A manca de 16 segons, dos lliures anotats pel Constantí Black posava quatre punts a sobre (61 a 59). Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí Black.

El proper partit és el diumenge 23 de febrer al pavelló de Constantí contra el Sant Pere i Sant Pau, actual líder de la categoria, que ha de posar a prova la ratxa positiva del black.