Obertes les inscripcions per participar com a comparsa al Carnaval de Constantí

Constantí celebrarà el carnaval amb dos caps de setmana d’intensa activitat festiva. Fins al 21 de febrer està obert el termini d’inscripcions per participar com a comparsa a la rua que es tindrà lloc el dissabte 29 de febrer. Les inscripcions s’han de fer prèviament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. A la mateixa OAC es podrà consultar el reglament de participació. Els premis a les tres millors comparses s’entregaran el diumenge 1 de març, al Parc de la Muralla, després de la processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes i la cremada del ninot.

D’altra banda, fins a completar l’aforament, a la mateixa OAC de l’Ajuntament us podeu apuntar al sopar de motxilla que tindrà lloc el dissabte 29 a les 21.30 h, després de la Rua de Carnaval i del ball infantil de disfresses, al Pavelló Poliesportiu.

Els actes arrencaran amb la rua de les escoles
Els actes de Carnaval d’aquest any s’iniciaran el divendres 21 de febrer amb la tradicional rua de les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà per l’avinguda Onze de Setembre, amb l’acompanyament de la banda de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Les activitats continuaran l’endemà dissabte, 22 de febrer, amb la Festa del Confetti i la tradicional entrega de xumets a la Dragonia, que un any més organitza l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. A més, els guanyadors dels premis a les millors comparses de l’any passat realitzaran jocs tradicionals i concurs de disfresses infantils. Els actes finalitzaran amb una botifarrada popular al carrer Major.