L’Ajuntament de Constantí organitza un autobús per assistir a la manifestació per reclamar més seguretat a les químiques

L’Ajuntament de Constantí s’unirà a la manifestació prevista per al proper 19 de febrer per reclamar més seguretat a la indústria química. El consistori ha organitzat un autobús per participar d’aquesta manifestació, que s’iniciarà a les 19 h a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona. El bus sortirà a les 18.30 h des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí i la tornada serà des del Camp de Mart una vegada finalitzi la manifestació. Les inscripcions s’han de realitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Amb el lema “Volem seguretat, informació i coordinació”, la manifestació unitària està convocada pels sindicats UGT i CCOO, les tres federacions de veïns de la ciutat de Tarragona, la Coordinadora d’Entitats de Tarragona i els ajuntaments de Tarragona, Constantí, Vila-seca i La Canonja.