Constantí Ràdio emet un programa especial per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio

Avui 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la ràdio. L’any 2011 la UNESCO va instaurar el Dia Mundial de la Ràdio i aquest any la jornada està dedicada a fomentar la diversitat, tant pel que fa al personal de les redaccions com a la varietat de programes i contingut informatiu. Malgrat els canvis i l’evolució dels mitjans, en l’anomenada era digital, la ràdio continua sent un mitjà de comunicació de referència.

La ràdio uneix a la gent, és un espai de trobada. En aquesta època en què els mitjans de comunicació evolucionen amb tanta rapidesa, en què impera la recerca de la immediatesa en tots els àmbits del nostre dia a dia, la ràdio conserva aquest esperit de proximitat. Aquest mitjà que té la capacitat d’arribar a tothom, que ens permet entrar a les cases de tanta gent i que tantes vegades ens ha fet companyia, ens ha inspirat o ens ha fet viatjar a través de la imaginació.

La ràdio, la historia de la ràdio, està plena d’imatges i de moments. Tots tenim vivències, tots tenim algun record o algun moment a les nostres vides relacionat amb la ràdio. I la ràdio, Constantí ràdio, la formen moltes persones. Per celebrar aquest Dia Mundial de la ràdio avui us hem ofert un programa especial on ens han acompanyat veus conegudes, que formen part de la història de Constantí ràdio.

Hi han participat Àlex Caburrassi, Núria Moreno, Xavier Reinoso, Obdúlia Bofarull i Joan Reig. Col·laboradors i col·laboradores que en molts casos podeu escoltar en antena cada setmana a través dels seus programes, i d’altres que al llarg d’aquests més de 20 anys d’història també han aportat el seu talent al servei d’aquesta aventura comunicativa.