El CB Constantí Black aconsegueix una important victòria contra el CB Àguiles (57-65)

El CB Constantí Black es mostra imparable aconseguint aquest cap de setmana una altra victòria, en aquest cas per 57 a 65 contra el CB Àguiles. És la vuitena victòria consecutiva de l’equip constantinenc, que compta a hores d’ara amb un balanç de campionat de 14 partits jugats, amb 10 victòries i 4 derrotes. Es tracta d’una victòria molt important per al Constantí, ja que en la primera volta l’Àguiles va guanyar a la pista constantinenca i va per davant a la classificació. Amb aquest triomf, el Constantí Black el va igualar a la taula, tot i que no ha pogut capgirar l’average que era de 14 punts en contra.

En el primer quart tot va sortir rodó pel Constantí Black. Un bon encert en el llançament exterior, juntament amb una bona defensa individual, feia que s’anés distanciant en el marcador. Durant aquest quart, els jugadors del Constantí superaven en tots els aspectes als rivals. El segon quart va començar amb una cistella del Constantí que posava el que seria la seva màxima renda, 13 punts a favor (12-25). Però a partir d’aquí tot es va tòrcer. La punteria del Constantí va desaparèixer, especialment en els tirs lliures.

Els jugadors de l’Àguiles van aprofitar aquest desencert i poc a poc van retallar distàncies i, fins i tot, es van posar per davant en el marcador. En el descans, el resultat era de 30 a 28, i en el minut 6 del tercer període encara anaven per davant, per 40 a 39. En el tercer quart, el Constantí va tornar a veure cistella, i després de 12 minuts va tornar a anotar cistelles en joc. La confiança en defensa s’unia a una millor fluïdesa en atac. I ja en el quart període, en els minuts decisius, el Constantí va consolidar la seva victòria, ara sí anotant els tirs lliures, i podent jugar els últims minuts amb més tranquil·litat. Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí Black.

Aquest cap de setmana la competició s’atura però el Constantí Black disputarà el partit contra El Carme Bàsquet Sots 21, que es va ajornar en el seu dia en coincidir amb la Festa Major d’hivern de Constantí. L’encontre es disputarà diumenge, a les 19.30 h, al pavelló poliesportiu de Constantí.

GREEN I FEMENÍ
Notícia positiva també per al CB Constantí green, que s’ha imposat per 49 a 75 al Reus Ploms Salle S25. Amb aquest resultat favorable, el Constantí green acumula tres victòries seguides.

Pel que fa a l’equip femení del CB Constantí ha tornat a perdre en aquest cas 62 a 22 davant del Club Bàsquet Vilaseca. Aquest cap de setmana el femení també disputarà el partit ajornat per la festa major. Serà diumenge, a les 16.30 h, quan rebrà a casa al CB La Selva.