El Carnaval a Constantí començarà amb la tradicional rua de les escoles

Constantí celebrarà aquest mes de febrer el Carnaval. La festa mantindrà el format dels darrers anys. Comptarà amb dos caps de setmana d’activitats que s’iniciaran el divendres 21 de febrer amb la tradicional rua de carnaval de les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà per l’avinguda Onze de Setembre, amb l’acompanyament de la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Les activitats continuaran l’endemà dissabte, 22 de febrer, amb la Festa del Confetti i la tradicional entrega de xumets a la Dragonia, que un any més organitza l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. A més, els guanyadors dels premis a les millors comparses de l’any passat realitzaran jocs tradicionals i concurs de disfresses infantils. Els actes finalitzaran amb una botifarrada popular al carrer Major.

Com és habitual, el gruix d’activitats del carnestoltes a Constantí arribarà el cap de setmana següent amb la Rua de Carnaval pels carres del poble i el tradicional ball de Carnaval al Pavelló Poliesportiu, que aquest any comptarà amb l’actuació muscial dels Tarraco Surfers.