Èlia Canales: “La prioritat d’enguany és obtenir plaça per a Tòquio 2020”

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí Èlia Canales, després de proclamar-se aquest passat cap de setmana campiona d’Espanya de tir amb arc en sala en categoria absoluta, s’ha marcat com a pròxim objectiu lluitar per una plaça en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Així ho ha destacat la mateixa Èlia Canales aquest dijous a l’entrevista del programa «Un dia més» de Constantí Ràdio.

Segons Canales, aquesta és la prioritat d’enguany i per la qual està centrant els seus entrenaments a la residència Joaquín Blume de Madrid. Aquest proper cap de setmana i també el del 21, 22 i 23 de febrer, disputarà les proves classificatòries per a l’equip nacional que ha de competir en les copes del món, l’Europeu i també per aconseguir la desitjada plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Gràcies als èxits esportius aconseguits, Èlia Canales obtenia una plaça per entrenar a la residència Joaquín Blume de Madrid. Canales ha explicat a Constantí Ràdio com és el seu dia a dia.

Recordem que a banda de proclamar-se campiona d’Espanya de tir amb arc en sala en la categoria absoluta, Èlia Canales també aconseguia en el mateix campionat dues medalles de plata més, una d’elles en la categoria júnior individual i l’altra en la categoria sènior per equips mixtes, formant parella amb Arnau Peña.